työura uuden ajan taloudessa 

Financial Training Studiossa koulutetaan myös uusia Personal Financial Trainereita. Erityisesti tällä hetkellä olisi tarvetta miespuoliselle Trainerille, joka pystyisi soveltamaan Kukkaron Kuningattaren treeniohjelmaa miehen elämään ja arvomaailmaan.

Tähän hommaan sopii monenlainen tausta. Voit olla perinteinen rahoitusalan ammattilainen, jos osaat kuunnella ihmistä ja ajatella laajasti. Muukin kaupallinen tausta käy. Minkä tahansa akateemisen loppututkinnon suorittaminen on merkki sisukkuudestasi, kyvystäsi oppia uutta sekä soveltaa teoriaa elämään. Elämänkoulu on myös mahdollinen koulutustausta Personal Financial Trainerille.

Tärkeintä on se, että sinulla on positiivinen visio tulevaisuudesta, olet kiinnostunut uuden talouden erilaisista työnteon muodoista, kannat vastuun omasta elämästäsi, olet iloinen veronmaksaja ja tiedät tai haluat tietää, mikä sinulle itsellesi on tarpeeksi.

Prosessi etenee niin, että kerrot ensin itsestäsi ja motiiveistasi. Jos sovit Financial Training Studion arvoihin, sinut valitaan Trainer Trackille ja aloitat suorittamalla yhden studion kurssin. Tämän jälkeen laadit itsellesi kehitysohjelman, jonka avulla tuotamme yhdessä treenipalettiimme uuden palvelun, jota sinä voit lähteä toteuttamaan ja josta sinulle syntyy tuloja. Ennen kuin saat virallisen sertifioinnin, teet koeponnistuksen asiakkaiden kanssa ja suoritat tutkintokokeen hyväksytysti.


Aloita kertomalla itsestäsi

Olethan aidosti personal. Kerro juuri sinulle ominaisia asioita omalla tavallasi.

Ollaan yhteyksissä pikapuoliin!

Nimesi
Nimesi